top of page

 Nieuw bij ksa stokkem 

IMG_9294_edited.jpg

 LEEFTIJDSGROEPEN

De Roodkapjes is de leeftijdsgroep van de laatste kleuterklas tot het 6de leerjaar. De activiteiten gaan door van 14u tot 17u om de 2 weken op zaterdag! 

De JIMSIM zijn de leeftijden van het 1ste middelbaar tot het 4de middelbaar. De activiteiten gaan door van 19u tot 22u om de 2 weken op vrijdag! 

roodkapjes

JIMSIM

IMG_1290.jpg
Roodkapje-01.png
logoJIMSIM-01.png

 INSCHRIJVEN 

Om je bij onze vereniging aan te sluiten, schrijf je je in via het inschrijvingsplatform stamhoofd. De inschrijving is echter pas geldig wanneer het lidgeld betaald is!

Maar hoe werkt Stamhoofd nu eigenlijk?

1. Klik op de knop stamhoofd

2. Maak een account aan, of log in

3. Voeg uw kind toe en beantwoord de gevraagde informatie

4. Wijs uw kind toe aan de juiste groep

5. Klik op het winkelmandje en voltooi de inschrijving

Voor verder vragen kunnen jullie bij de leiding terecht.

 Lidgeld 

Ons lidgeld is: €30, je dochter is lid en verzekerd bij KSA Stokkem.

 

We proberen alle gelduitwisselingen via overschrijving te doen om misverstanden te vermijden. Bij de mededeling schrijft u best altijd de naam van uw dochter + leerjaar + reden overschrijving. Met stamhoofd kan u binnenkort ook direct online betalen.

 rekeningnummer KSA Stokkem 
 BE34 0682 2476 5090 

 UNIFORM 

Ons uniform bestaat uit een blauw t-shirt, rode trui en een lichtblauw sjaaltje. Het is altijd leuk meisjes in hun KSA outfit op de activiteiten te zien, maar dit is natuurlijk geen verplichting.

In ons KSA-lokaal hebben we een voorraad van alle maten, vraag aan de leiding van je groep als je een t-shirt / trui wil passen. De outfit krijgt u pas mee naar huis als we de betaling ontvangen hebben.

 

Sinds dit jaar hebben we ook een tweedehandsgroep op facebook, via deze groep kunnen jullie oude KSA-kledij doorverkopen aan andere leden.

 Prijzen    T-shirt: €8       Trui: €20       Sjaaltje: €2,5     pet: €5   

 KSA Webshop 

KSA Nationaal heeft ook een variatie van producten in hun webshop (www.ksa.be/webshop/ksa-nationaal). Eén keer per werkjaar doen we een groepsbestelling vanuit KSA Stokkem, waarbij de verzendkosten (€5) door onze vereniging betaald worden. De deadline voor deze bestelling is 8 oktober, zodat de spullen op de activiteit van 15 oktober uitgedeeld kunnen worden!

IMG_1319.jpg

 PRAKTISCH 

 Adres  

Steenkuilstraat 61, 3650 Stokkem

 4 uurtje 

De leden zorgen zelf voor een hapje (koekje, klein zakje chips, snackreep, fruit,...) en drankje (water, frisdrank, sapjes,...). Steek dit best in een rugzakje!

 Infoboekje 

Bekijk hier het infoboekje van ons werkjaar 2023-2024 . Heb je er nog geen ontvangen? Vraag dan even aan de leidster van je groepje!

bottom of page